This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Nathalia

Toteutuspäivät

Valmistauduimme iltaan, kiillottamalla astioita, järjestelemällä paikkoja uusiksi, sisustamalla, kattamalla ja valmistelemalla kaikki muut asiat iltaan varten valmiiksi.

Ensimmäisenä päivän valmisteluissa minun tehtävänä alkuksi oli kiillottaa aterimia ja laseja. Tehtävä oli helppo ja melko nopeasti tehty. Tämän jälkeen menin kattamaan pöytiä Emman kanssa. Kattaminen olikin hieman haastavampaa, sillä pääruokalautaset olivat niin leveät että oli vaikea saada katteet mahtumaan pöytään. Toisena päivänä olikin paljon helpompi alkaa valmistelemaan iltaan, sillä lasit olivat jo valmiiksi kiillottettuja, tiesimme jo miten katetaan ja miten pöydät laitetaan. Mielestäni toisena päivänä pöytien kattaminen ja muut esivalmistelut sujuivat hyvin ja nopeasti.

Asiakaspalvelu tehtäväni sujui mielestäni hyvin. Ensimmäienä iltana minulla oli vain yksi pöytä jota palvelin, silloin sujui todella hyvin, sillä ei ollut mikään kiire ja pystyi rauhassa keskittymään vain siihen yhteen pöytään. Toisena päivänä olikin muutama pöytä enemmän. Palvelin asiakkaita vain suomenkielellä, sillä kaikki asiakkaani olivat suomenkielisiä.

Viinien esittely sujui  hyvin, mutta siinä voisin kyllä parantaa. Sillä viinitietoutta minulla ei niin hirveästi ole, mutta perusasiat viineistä osaan esitellä, kuten viinien nimen ja rypälelajikkeen.

Laskutus oli aluksi todella vaikea, sillä en muistanut ollenkaan miten kassakone toimii, mutta pienen opettelun jälkeen laskutus alkoi sujua. Laskutuksessa tuli kuitenkin kerran ongelma, sillä olin unohtanut laittaa lasten-annokset puoleen hintaan ja laskun korjaamisessa kesti, sillä opettajakaan ei muistanut miten se toimii. Lopuksi tämänkin ongelman saimme selvitettyä ja kaikki sujui sen jälkeen hyvin.

Yhteistyö välillä sujui todella hyvin ja välillä siinä olisi paljon parannettavaa. Välillä osa ei tehnyt yhtään mitään, vaikka olisi ollut tekemistä paljon. Työnjakokin olisi voinut olla parempi, sillä osa ei uskaltanut tehdä tai ei tehnyt heille annettuja tehtäviä, niin sai sitten muut tehdä heidänkin puolesta.

Mikään Pop up -projektissa ei jäänyt minulle erityisesti mieleen, mutta ainakin huomasin missä ensikerralla voitaisiin parantaa ja mikä sujuu jo hyvin.

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Perusteellinen teksti!

Syntyikö ideoita ensi vuoden à la carte -projektiin?
mervikuismanen   (19.05.2014 13:17)
  Reply