This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Nathalia Modig

À la carte -projekti

Kokit olivat valkanneet teemaksi italian. Teema oli mielestäni hyvä, sillä siitä oli helppo lähteä suunnittelmaan ja tekemään töitä. Aluksi suunnittelimme Emman kanssa sistuksen, ruokalistan, viinilistan, kattauksen ja mainoksen. Käänsimme vielä listat englannin- ja ruotsinkielelle. Etsimme myös tietoa eri Italian alueitten viineistä ja teimme itsellemme siitä pienen muistiinpanon. Meillä oli kokki-opiskelijoiden kanssa muutamia yhteisiä tunteja, jollon kävimme ruoat läpi.

Ensimmäisenä toteuspäivänä oli paljon rauhallisempaa kuin seuraavana päivänä. Päivä sujui hyvin, mutta oli kyllä hieman sekavaa välillä. Tarjoilutehtävät sujuivat hyvin.

Toisena päivänä tein näytön, silloin kaikki oli jo selkeämpää miten toimii ja kaikki tiesivät miten tehdään. Tänä päivänä meillä oli paljon asiakkaita, joten laitoimme sivupöydälle pöytänumerot joittenka päälle kokit saivat tuoda annokset, sillä emme olisi ehtineet hakea niitä keittiöstä asti. Olimme myös täksi päiväksi rakentaneet antipasti pöydän saliin, missä kokit kokosivat antipastilautasia. Asiakaspalvelu sujui tänäkin päivänä hyvin ja onnistuin mielestäni näytössä hyvin.

Projekti oli mielestäni ihan mukavaa vaihtelua. Tämä sujui mielestäni osaltani hyvin, vaikka aluksi meinasi tulla suunnittelussa kiire sillä teimme Emman kanssa ne kahdestaan. Onneksi toteutuksessa oli enemmän porukkaa mukana ja se sujui hyvin.

Italian viineistä tehty tehtävä

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username