This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Nathalia Turkissa

Minun matkani

Kävin viime kesänä Turkissa Alanya -nimisessä kaupungissa.

"Alanyan lomakaupunki sijaitsee Turkin etelärannikolla, kahden hiekkarannan välissä, Välimereen työntyvällä kallioisella niemellä, jota hallitsee vanhan linnoituksen muurit. Niemen molemmin puolin alkavat pitkät upeat hiekkarannat, jotka legendan mukaan Markus Antonius antoi Julius Ceasarin kuoltua häälahjaksi Kleopatralle. Olkoon tarua tai totta, alueen kauneutta ei voi kieltää, sitä voi vain ihailla! Upeista rannoistaan huolimatta Alanya ei ole pelkkä rantalomakohde. Se elää vilkasta elämää ympäri vuoden ja kesäkuukausina kaupungin väkiluku tuplaantuu." (http://www.detur.fi/lomat/ALANYA/TURKKI/HotelList?P=9-1-00 14.4.2014) Mielestäni kohde ei ollut kuitenkaan niin hieno kuin teskti antaa olettaa.

Mielestäni ravintolassa ei hirveän hienoja ravintoloita ollut. Kaikki ravintolat olivat aika samanlaisia. Ravintolat olivat pieniä ja tylsän näköisiä. Yleensä ravintoloissa oli myös terassi joka oli kadulla. Ravintoloita sijaitsi melkein joka kadulla ja yleensä niitä oli useampi ravintola vierekkäin. Useissa ravintoloissa oli sisäänheittäjiä. Aina kun käveli kadulla, jolla oli useita ravintoloita, siellä sisäänheittäjiä pyöri tiellä kokoajan. Yhtäkään naistarjoilijaa en koko reissun aikana tavannut. Tästä voi siis päätellä, että tarjoilutyöt ovat pääosin miesten työtä.

Etukäteen odotuksia minulla ei Alanyasta ollut, joten en pettynyt siis mihinkään, sillä en odottanut mitään. En osaa sanoa oikein mikä oli parasta Alanyassa, sillä siellä oli paljon hyviä ja huonoja juttuja, mutta matkassa ainakin yksi parhaimpia asioita oli se, että ei tarvinnut olla töissä ja sai lomailla rauhassa ilman että olisi minnekkään kiire. Kokonaisuudessa matka oli kyllä hyvä.

Mikäli harkitset Turkkiin lähtemistä, niin lähde vain! Kyllä suosittelisin kokeilemaan, sillä sitten tiedät itse mitä mieltä Turkista olet.

 

(http://www.comwest.fi/matkailu/finnmatkat/lomakohteet/ 14.4.2014)

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Kiitos @nathalia vastauksestasi!
PikkuEmma   (25.04.2014 13:29)
  Reply

Kiitos kaikille palautteestanne!
@mervikuismanen Matkassani pidin siitä kun siellä oli niin lämmin kokoajan. @emmahollmerus En vain pitänyt niistä ravintoloista, koska ne olivat kaikki niin samanlaisia.
@PikkuEmma Matkallani kävin katsomassa maisemia ja tein kaikkea muuta mukavaa.
nathalia   (25.04.2014 13:26)
  Reply

Hienoa Natsku! Mukavaa, että matkasi oli hyvä :) Käytit "ravintola" sanaa vähän liian usein, sitä voisi vähän muokkailla. Muuten tekstisi oli oikein kiva. Mitäs muuta teit matkallasi? :-)
PikkuEmma   (25.04.2014 13:21)
  Reply

Kivasti on tekstiä Nathalia, sain heti paljon sivistävää tietoa Turkista ja Alanyasta. Oisit vielä voinut kertoa enemmän tekemisistäsi, ei pelkästään ravintoloista. Mikset pitänyt ravintoloista? Näitkö loma matkan ammatillisena oppimiskokemuksena?
emmahollmerus   (25.04.2014 13:21)
  Reply
1
Likers
emmahollmerus

Mainio idea lisätä kartta tekstin alle!
Muistatko vielä, mistä pidit tällä matkalla? Miksi siis suosittelisit kohdetta muille?
mervikuismanen   (14.04.2014 13:28)
  Reply