This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

PikkuEmma töissä

Työkokemukseni

Ensimmäisen kerran tein töitä palkallisesti äidilleni. Äiti tekee vapaa-aikanaan koruja ja erilaisia käsitöitä, joten olen aina välillä mukana hänen kanssaan messuilla myymässä niitä. Se on kivaa, koska ensinnäkin siitä saa rahaa ja toiseksi pääsemme viettämään äidin kanssa yhteistä aikaa.

Kesällä 2013 sain ensimmäisen kesätyöpaikan Kokonniemen maauimalasta. Myin kioskilla jäätelöä, juomia, karkkeja ja kaikkea muuta pikkusuolaista. Olin siellä myös kesän 2014. Pidin paikasta kovasti, sillä asiakkaat olivat suurimmaksiosaksi todella mukavia. Sain myös olla yksin, joka kertoi siitä että työnantajani luottaa minuun.

Olen ollut nyt noin vuoden töissä Cafe Puistopiknikissä Porvoon Kaupunginpuistossa. Teen siellä perjantaisin ja lauantaisin yötöitä. Välillä se on raskasta kun joutuu valvoa, mutta pidän työstä ja työkavereistani. Harvemmin asiakkaat ovat öisin mukavia, mutta kyllä niitä kivojakin tulee vastaan aina välillä.

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Jos asiakas on todella hankala niin heitetään ulos, koska yöllä suurinosa ihmisistä on humalassa ja niin päästään helpommalla eikä synny tappeluita. Jos ei ole aihetta ulos heittoon niin puhutaan asiakkaalle ymmärtäväisesti, otetaan tilaus joka on nopeiten valmis ja sanotaan että tässä vaiheessa yötä teemme tilauksia vain mukaan.
PikkuEmma   (20.08.2014 11:41)
  Reply

Hienoa, että teet hiukan töitä opiskelun ohella; se varmasti vahvistaa taitojasi ja lisää opiskelumotivaatiotasi!

Miten selviät hankalista asiakkaista?
mervikuismanen   (10.08.2014 11:19)
  Reply