This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Emma ja A la carte- projektit

Alkutöiksi suunnittelimme Nathalian kanssa sisustuksen, katteet, ruokilastat, juomalistat ja mainoksen.Kokit olivat valinneet teemaksi Italian.Etsimme myös tietoa italian eri alueiden viineistä ja teimme siitä itsellemme muistiinpanoja. Käänsimme ruoka- ja juomalistat englanniksi ja ruotsiksi. Saimme myös askarrella ruoka- ja juomalistojen kanssa. Taittelimme servetit etukäteen tähden mallisiksi.

Ensimmäisenä toteutuspäivänä laitoimme pöydät järjestykseen ja liinoitimme ne. Haimme varastoista paljon kukkia ja kynttilöitä. "Ravintolasta" tuli kivan näköinen. Jaoimme pöydät keskenämme, joten tiesimme mitä tehdä kun asiakkaita tuli. Päivä oli rauhallinen ja kaikki sujui hyvin. Toisena päivänä teimme lisää asiakaspöytiä ja teimme apupöydälle numerolaput, jotta kokit pystyivät tuoda meille ruuat siihen.Rakensimme myös salin reunaan pienen antipasti- pöydän. Päivä oli kiireisempi kuin edellinen, mutta edellispäivän harjoittelun ansiosta sekin sujui hyvin.

Olin tyytyväinen toteutukseen ja siihen että kaikki olivat siinä mukana. Ennakkotöissä olisi kelvannut isompi apu muita. Yhteistö sujui hyvin myös keittiön kanssa Kokonaisuudessa projekti oli kiva ja siitä oppi uutta, myös asiakkaat vaikuttivat tyytyväisiltä.

 

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username