This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Emman unelmat

JAPANI
Tahtoisimme joskus käydä poiikaystäväni kanssa Japanissa. Siellä on hyvää ruokaa ja kaikki ihan erilaista kuin täällä. Olemme myös kuulleet huhuja, että siellä on hyvä yöelämä. Olisi jännittävää tutustua japanilaisiin ravintoloihin.

1
Likers
emmahollmerus

1
Likers
emmahollmerus

(https://www.google.fi 14.4.2014)


PORTUGALI
Toinen haaveeni on päästä loman lopulla Portugaliin. Itse maalla ei sinänsä olisi väliä, mutta siellä voisi majoittua ilmaiseksi kaverin mummille. Pääasia reissulle on, että pääsee lämpimään. Jos suinkin mahdollista niin lähdemme kahden kaverimme kanssa tänä vuonna.

    "Euroopan lounaisnurkassa sijaitseva Portugali tunnetaan Atlantin kuohuista, vilkkaista kaupungeista sekä vehreistä golfkentistä. Merenkululla maailmanmaineeseen noussut maa on tunnelmaltaan eläväinen ja hyväntuulinen, vaikka fadon melankoliset rytmit sitä värittävätkin."
(http://www.rantapallo.fi/portugali/ 14.4.21014)

1
Likers
emmahollmerus

1
Likers
emmahollmerus

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Perustelet hyvin! Itse haaveilen muuten matkustamisesta juuri näihin samoihin maihin, ja syytkin ovat osittain samat! Sushi on suurinta herkkuani!

Millaisesta japanilaisesta ruoasta sinä pidät? Oletko syönyt japanilaista ruokaa Suomessa? Osaatko itse tehdä sitä?
mervikuismanen   (25.04.2014 13:18)
  Reply

Hienoa emma! Mielestäni oli hyvä idea laittaa kummankin teskstin alle oma kuva, sillä on kiva nähdä kumpaakin aiheeseen liittyvä kuva. Teksti oli muuten mahtava, mutta voisit kirjoittaa pidempiä tekstejä. Keiden kanssa olet lähdössä matkalle?
nathalia   (25.04.2014 13:17)
  Reply

Valitsit hyvän lainauksen Portugalista!
mervikuismanen   (14.04.2014 13:37)
  Reply