This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Janine ja ruoka

Minulla ei ole mitään tiettyä ruokakulttuuria mistä tykkäisin. Minulle menee aika paljon eri ruokia, mutta sitten on kyllä ruokia, joita en voi sietää, enkä laittaa suuhuni. Niitä mitä en tykkää syödä on esim. sushi.

Itse en tykkää kauheasti mistään kermakakuista tai pullista. Enemmän tykkään juustokakuista, suklaakakuista ja kekseistä ja tälläisistä.

Tykkään itse tehdä ruokia ja leipoa kaikkea erilaista ja uutta. Olen pienestä asti leiponut mummojen ja äidin kanssa kaikkea erilaista. Leivon kotona yleensä Marcosin kanssa, koska hän tykkää autella ja syödä taikinat. Kaikkiin juhliin mitä meillä on, niin teen kakkuja ja muita herkkuja. Teen melkein joka viikko kotona ruoan koko perheelle. Yleensä jos löydän jonkun kiinostavan reseptin, niin päätän kokeilla sitä.

Nytten tulevalle sunnuntaille, kun meillä on siskon kanssa 19 ja 18 vuotis synttärit isän puolella oleville sukulaisille, niin minä leivon juustokakun ja yritän tehdä macaronseja.

http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/136487/Mango-tuorejuustokakku/ (http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/136487/Mango-tuorejuustokakku/ 25.4.2014)

 

Tein Henkalle 18 vuotis synttärikakun viime vuona.

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Mukavaa, että pidät leipomisesta! Sehän on oikeastaan harrastus tai vähintäänkin arvokas taito!

Oikeinkirjoitusta voisit hiukan muokata (esim. sushi ja erilainen).
mervikuismanen   (28.04.2014 13:29)
  Reply