This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Janinen työssäoppiminen

Ensimmäisessä työssäopppimis paikassa olin Virgin oil, Helsingissä. Toisessa olin Amarillo, Porvoossa. Virgin oil ja Amarillo eroavat toisistaan siten, että Virginissä o italialaista ruokaa kuin taas Amarillossa on texmex-ruokia. Vriginissä oli koko ajan paljon ihmisiä kuin taas Amarillossa oli hiljaisempaa, eikä Amarilloon mahtuisi, niin paljon ihmisiä.

Virgin oilissa opin enemmän englantia puhumaan, kuin taas Amarillossa opin ruotsia. En huomannut oikein mitään muuta eroa ammatillisessa kasvussa.

Virginissä oli välillä haastavaa, kun siellä oli samaan aikaan, niin paljon ihmisiä, mutta kun pääsi siihen tiettyyn rytmiin, niin homma alko luistamaan. Siellä oli monesti ulkomaalaisia, jotkut asiakkaat eivät puhuneet kunnolla englantia, niin tuli kielimuuri eteen, mutta silloin otimme viittomankielen käyttöön ja  sillä selvisimme. Minun mielestä ei Virginissä ei ollut oikein sellaista tiettyä onnistumista vaan minun mielestä kok to-jakso oli onnistumista.

Minä työntekijänä olen hyvin ahkera, positiivinen ja iloinen. Tulen erillaisten ihmisten kanssa hyvin toimeen ja tykkään tehdä erillaisia ja ottaa uusia haasteita vastaan.

Seuraavaan to-paikkaan haluaisin taas vaihteeksi Porvoosta pois. Ei ole viellä mitään tiettyä paikkaa mihin haluaisin.

"Virgin Oil Co. on amerikanitalialainen ravintolaelämys Helsingin ytimessä. Ruokaravintolan ja olutbaarin lisäksi tarjolla on monipuolista livemusiikkia tarjoava Club.

Ruokailijoille on tarjolla 190 asiakaspaikkaa, 75 amerikanitalialaista annosta, pizzaa puu-uunista, viiniä tynnyreistä sekä unohtumattomia makuelämyksiä. Elämyksiä tarjoaa myös yläkerrassa sijaitseva Club joka vetää keikoille huippuartisteja niin koti- kuin kaukomailta ja yleisöä 850 musadiggarin verran.

Virgin Oil Co. on oivallinen paikka järjestää suuriakin yksityistilaisuuksia. Seisova buffet onnistuu jopa 500 henkilölle. Äänentoisto on huippuluokkaa ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään tilaisuuksien ohjelmasuunnittelussa." (http://www.virginoil.fi 16.5.2014)

(http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/02/8f/a1/4c/virgin-oil-company.jpg 16.5.2014)

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Hyvä, että mukana on lähdetietoja!

Merkitse näin pitkä suora lainaus kursivoituna. Muista lisätä lähde myös Lähteet-lukuun.
mervikuismanen   (16.05.2014 14:02)
  Reply